POLITIKA PRIVATNOSTI

aplikacije „Srpski znakovni jezik za decu i početnike“

Uvodne napomene

Ova Politika privatnosti se odnosi na aplikaciju „Srpski znakovni jezik za decu i početnike“ (u daljem tekstu: Aplikacija) koja je u vlasništvu Gradske organizacije gluvih Beograda.

Aplikacija je besplatna i ima za cilj promociju srpskog znakovnog jezika i jačanje partnerstva u okviru rada na socijalnoj inkluziji, inkluzivnom obrazovanju, ranom razvoju dece. Osim toga, cilj Aplikacije je i podrška deci i odraslim osobama u prevazilaženju komunikacionih barijera.

Ova Aplikacija ne prikuplja, ne čuva niti deli bilo kakve podatke o korisnicima, uključujući anonimne podatke, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (u daljem tekstu: Zakon).

Molimo Vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti pre upotrebe Aplikacije i da je redovno pratite radi evenutalnih ažuriranja.

Pristupanjem i korišćenjem Aplikacije potvrđujete da ste saglasni sa svim odredbama ove Politike privatnosti.

Podaci o korisnicima

Aplikacija ne prikuplja, ne čuva i ne obrađuje podatke o ličnosti  niti bilo koje informacije koje bi se mogle smatrati ličnim podacima u smislu odredaba člana 4 Zakona.

Zaštita dece

Aplikacija je namenjena korisnicima svih uzrasta, uključujući i decu.

U skladu sa Zakonom i međunarodnim standardima, ne prikupljaju se lični podaci dece, niti  drugih korisnika Aplikacije.

Odgovornost

Preporučuje se roditeljima i starateljima da nadziru korišćenje Aplikacije od strane dece, kako bi osigurali da je korišćenje Aplikacije bezbedno i primereno uzrastu deteta.

Korisnici su u potpunosti odgovorni za sve podatke koji se čuvaju na njihovim uređajima, u skladu sa odgovarajućim politikama privatnosti kompanije Google i Apple (u zavisnosti od toga koji je operativni sistem na pametnom telefonu korisnika).

Više o Google-ovim i Apple-ovim politikama privatnosti možete saznati klikom na sledeće linkove:

https://policies.google.com/privacy

https://www.apple.com/legal/privacy

Sigurnost i sadržaj

Aplikacija je razvijena uz poštovanje visokih standarda sigurnosti i ne obuhvata sadržaj koji bi mogao biti neprikladan za decu.

Sav sadržaj je prikladno odabran sa ciljem da bude pogodan za sve uzraste, a radi promovisanja i podizanja svesti o značaju poznavanja zankovnog jezika.

Aplikacija može sadržati veze i/ili upućivati do drugih web lokacija ili usluga koje nisu obuhvaćene ovom Politikom privatnosti. To se odnosi na postavljanje linkova ka nekom spoljnom izvoru koji nije pod kontrolom Gradske organizacije gluvih Beograda.

Gradska organizacija gluvih Beograda nije odgovorna za politiku bezbednosti i politiku privatnosti bilo koje treće strane, web lokacije ili usluge na koju se Aplikacija eventualno povezuje postavljenim linkom.

Imajte na umu da se uslovi ove Politike privatnosti ne odnose na spoljne web lokacije ili spoljni sadržaj, niti na bilo koju kolekciju podataka povezanih sa spoljnim web lokacijama.

Promene Politike Privatnosti

Ova Politika privatnosti može biti povremeno ažurirana.

Svaka izmena će biti jasno istaknuta u Aplikaciji, u odeljku koji pruža privatnosti.

Korišćenjem Aplikacije nakon izmena Politike privatnosti, potvrđujete da ste saglasni  predmetnim sa izmenama Politike.

Kontakt

Ako imate pitanja ili zabrinutosti u vezi sa ovom Politikom privatnosti, Vaša pitanja, predloge i/ili nedoumice možete uputiti na sledeću email adresu: gog.beograd@gmail.com

Gradska  organizacija gluvih Beograda

Beograd, avgust 2024. godine